Bruiloft DJ gezocht in omgeving Oosterhout? | Music2Party2

De 80s & 90s DJ in Brabant

Geef je binnenkort een echt nineties party en ben je op zoek naar een 80s & 90s DJ in Brabant? We stellen je graag voor aan Music2Party2. Deze allround DJ weet als geen ander hoe hij een hele zaal helemaal uit hun dak laat gaan. Hij tovert de zaal graag over tot een echte drive in show. Swing op de danc hits van Prince, George Michael, Madonna en George Michael. Hits die je aan vroeger doen denken en waar je heerlijk op kunt dansen. Doe de voetjes van de vloer en zing mee met de hits!

Maykel Smits heeft in 2013 van zijn hobby zijn werk gemaakt

Ben je klaar voor een avondje swingen op hits van vroeger? Boek de DJ en je hebt ongetwijfeld de mooiste dag! Meer weten? Neem contact op!

Terug in de tijd met 80s & 90s DJ in Brabant

De 80s & 90s DJ in Brabant neemt jou en de gasten van je feest terug in de tijd. Maikel Smits heeft een selectie gemaakt van platen uit die muzikale tijd. Alle bekende platen komen ten gehore! Komt jouw lievelingsplaat niet voorbij? Dan kun je gewoon een verzoeknummertje achter laten. Hij doet zijn best om aan zo veel mogelijk verzoeken te voldoen. Jouw wens en de wensen van jouw gasten staan natuurlijk te allen tijde centraal. Het is jullie feestje! En daar draagt Maykel graag aan bij.

Geluid en licht van de beste kwaliteit

Music2Party2 beschikt over eigen apparatuur. Van professionele geluidsapparatuur tot aan lampen. Hier heb je zelf geen omkijken naar, want Music2Party2 beschikt over het DJ mobile certificaat. De DJ kan zonder problemen met zijn apparatuur van A naar B. Muziek van goede kwaliteit en sfeervolle lichten geven je feest een extra dimensie.

Maykel Smits | Allround DJ

Maykel Smits is de man achter Music2Party2. Hij was als klein jongetje al gek op alles op het gebied van muziek. Zodoende kreeg hij op zijn 9e een cassetterecorder, waar hij ontzettend blij mee was. Zo blij, dat hij al snel meer dan 100 cassettebandjes gevuld had met allerlei nummers en verschillende stijlen. Hij was toen al gek op bijna alle soorten muziek, behalve op Nederlandstalige muziek. Dat maakt hem een allround DJ pur sang. Music2Party2 kenmerkt zich door:

  • Allround DJ. Hij biedt voor ieder wat wils!
  • Al jouw wensen zijn bespreekbaar met de DJ
  • Gevarieerde muziekcollectie
  • Van 50's t/m nu in allerlei genres
  • Gecertificeerde DJ met passie
  • Professionaliteit van begin tot eind

Bij Music2Party2 is het ons streven om ieder feest beter te laten slagen

Boek een 80s & 90s DJ in Brabant

Organiseer je een feest en spreken de 80s & 90s je aan? De DJ in Brabant van Music2Party2 draait graag de mooiste platen uit die tijd. Platen waar jij en je gasten helemaal op los kunnen gaan. Hij is werkzaam door heel Brabant! Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Heb je een vraag over wat deze professionele DJ voor je kan betekenen? Neem gerust contact op! Bel naar 06-24595015 of vul het contactformulier in. Misschien draait hij binnenkort wel allerlei classics op jouw feestelijke aangelegenheid. Hoe leuk zou dat zijn!? Back tot the jaren 80 en 90!