Bruiloft DJ gezocht in omgeving Oosterhout? | Music2Party2

DJ inhuren voor een feestje in Oosterhout

Geef je binnenkort een feestje in de buurt van Oosterhout (Noord-Brabant) en ben je op zoek naar een gepassioneerde DJ die jou en je gasten een topavond kan bezorgen met de perfecte muziek voor de gelegenheid? Bij Music2Party2 kun jij die all-round DJ inhuren die ervoor zorgt dat jij en jouw gasten altijd centraal staan. Of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of ander feestje is, oprichter Maykel Smits kan bij ieder soort viering de perfecte discosfeer creëren waarbij iedereen wel een dansje willen wagen op de dansvloer. Heb je vrijwel alle feestvoorbereidingen al getroffen en ontbreekt alleen nog de perfecte DJ die een compleet verzorgd feest op maat kan aanbieden met professionele eigen apparatuur? Laat DJ Maykel van Music2Party2 dan jouw feest compleet maken met muziek waarop jouw gasten uit hun dak gaan! Music2Party2: muziek voor elk feest!

Maykel Smits: al jarenlang een all-round DJ

De voorliefde voor het draaien, opnemen en beluisteren van verschillende muziekstijlen zat er al vroeg in bij all-round DJ Maykel. Toen hij op zijn 9e verjaardag een radiocasettespeler kreeg, was hij meteen verkocht! Het duurde dan ook niet lang voordat hij een hele verzameling cassettebandjes had verzameld met opnames van allerlei uiteenlopende soorten muziek. Disco, house, reggae, soul, funk, rock, dance en (neder-)pop, alles kwam voorbij. De stap naar DJ bleek vervolgens niet groot te zijn. Maykel kroop als student op verschillende feestjes meerdere keren in de huid van all-round DJ. Met een breed scala aan diverse muziekstijlen die hij de zaal in slingerde, kwam hij erachter hoe hij kon genieten van het draaien van muziek waarbij het publiek helemaal loskwam en uit hun dak ging. Daarom besloot hij in 2013 om van zijn passie zijn werk te maken. Maykel Smits richtte Music2Party2 op en werd all-round DJ.

Sindsdien wordt hij ingezet voor allerlei soorten feesten en evenementen zoals bruiloften, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, themafeesten, voetbalvereniging-events, verjaardagen en meer. Hoewel hij van alle markten thuis is, ligt zijn passie en specialiteit toch wel het meeste bij het creëren van een discosfeer en zowel jaren 70 als jaren 80 muziek. Organiseer jij een feest in Oosterhout en omgeving en wil je weten wat all-round DJ Maykel voor jou en jouw gasten zou kunnen betekenen? Doe dan een offerteaanvraag. Wij staan je vervolgens graag telefonisch of persoonlijk te woord zodat wij jou, met alle variërende prijzen in DJ-arrangementen en keuze voor verschillende andere opties, van gespecificeerde prijsinformatie kunnen voorzien. Zo kun jij met alle benodigde informatie onze DJ inhuren.

Waarom een DJ inhuren via Music2Party2?

Bij Music2Party2 is het ons streven om ieder feest beter te laten slagen. Wij zetten ons in om iedere gast, jong en oud, de perfecte feestelijke middag of avond te bezorgen. Hoe wij dat doen? Nou, allereerst natuurlijk met gepaste, feestelijke muziek. Maar dan zijn we er nog niet. Daarnaast kijken wij goed naar wat jij en jouw gasten nodig hebben en te wensen hebben. Dat staat voor ons centraal. Met die wetenschap kiest all-round DJ Maykel de beste muziek uit en draait hij alle nummers met veel passie en plezier, eventueel met versterkende lichteffecten. Music2Party2 biedt compleet verzorgde feesten aan met eigen professionele apparatuur (Denon, Pioneer, Alto Professional). Indien gewenst verzorgen wij daarnaast het contact met de fotograaf (inclusief fotoshoot), zodat er met behulp van de muziek en duidelijke communicatie vooraf de juiste, gewenste sfeer wordt vastgelegd op de foto’s. Zo kun je nog lang nagenieten van jouw feest!

Jij wil natuurlijk met het volste vertrouwen een DJ inhuren die helemaal op de hoogte is van alle recente ontwikkelingen in de DJ-evenementen industrie. Om ieder feest tot een succes te kunnen maken heeft het onze prioriteit dat onze kennis te allen tijde up-to-date is. DJ Maykel heeft de training op het gebied van evenementen-DJ gevolgd en succesvol afgerond. Daarmee is hij in het bezit van het DJ mobile certificaat, waarmee hij alle mogelijkheden heeft om zonder problemen met zijn geluid-, licht- en videoapparatuur rond te reizen en op allerlei diverse locaties te kunnen optreden.

Trouwplannen? Kies dan voor een bruiloft DJ!

Stap jij in het huwelijksbootje met de liefde van je leven? Dat is dan de perfecte reden voor een prachtig feest! Wanneer je gaat trouwen heb je veel te regelen. De datum, uitnodigingen, de locatie, de gastenlijst, het feestmenu, de jurk, getuigen, vervoer, alles rondom de ceremonie etc. Maar het feest dient natuurlijk ook helemaal tot in de puntjes geregeld te zijn. Zonder de juiste muziek, die precies bij het bruidspaar en bij de gasten past, is er geen swingend feest. Daarom is het essentieel dat je een bruiloft DJ kan inhuren die precies luistert naar wat jullie voorkeuren en wensen zijn en hoe jullie het perfecte feest in gedachten hebben. Music2Party2 luistert altijd naar de wensen van de klant en wij laten jou graag weten wat er allemaal mogelijk is met het inhuren van een bruiloft DJ, zodat jullie op de bruiloft zelf verzekerd kunnen zijn van de perfecte muziek voor de perfecte bruiloft.

Benieuwd wat Music2Party2 voor jouw bruiloft of trouwfeest kan betekenen? Neem dan contact op om alle mogelijkheden door te spreken. Vul het formulier in op de website en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wij zijn ook per mail bereikbaar maykel.smits@music2party2.nl en je kunt ons bellen op +31-(0)6-24595015.

Neem contact op
Music2Party2 Dansen in een partytent

De professionele DJ voor je bedrijfsfeest of verenigingsfuif: ingetogen of uitbundig?


Wil jij een DJ bedrijfsfeest inhuren voor het komende personeelsfeest of voor een ander bedrijfsevenement? Of bestaat je vereniging 50 of misschien wel 100 jaar en wil je dit samen met alle leden vieren in de vorm van een unieke festiviteit? Met DJ Maykel van Music2Party2 kies je voor een professionele DJ voor je bedrijfsfeest, zowel ’s middags als ‘s avonds. Ook bij dit type zakelijke aangelegenheden verzorgen wij het gepaste geluid en licht en nemen wij alle gerelateerde zorgen uit handen om jouw bedrijfs- of personeelsfeest er één te maken om nooit te vergeten. Of de sfeer nou ingetogen of juist uitbundig dient te zijn, je personeel zal er in ieder geval nog wekenlang over napraten. Bij verenigingsfeesten stemmen wij altijd nader af op het type vereniging en haar leden. Zo zorgen wij dat de muziek en de eventuele lichteffecten perfect samensmelten met de stijl en sfeer van het clubhuis en met de eventuele foto’s en videobeelden die vertoond worden.

Neem contact op

DJ verjaardagsfeest boeken voor een fantastische verjaardag

Wordt je binnenkort weer een jaartje ouder en wil je het dit jaar groots vieren met een memorabel feest? Dan hoort daar natuurlijk ook gezellige en feestelijke muziek bij. De één viert zijn verjaardag ieder jaar groots en de ander kiest alleen voor een verjaardagsfeest bij speciale leeftijden, zoals bijvoorbeeld bij 16, 25, 30, 40, 50 of 60 jaar. Met het inhuren van een DJ voor jouw verjaardagsfeest maak je jouw viering bijzonder, speciaal en onvergetelijk. DJ Maykel draait geregeld op verschillende verjaardagsfeesten en bespreekt van tevoren graag met de jarige job wat precies zijn of haar persoonlijke muziekwensen zijn. Vervolgens stemt hij daar zijn platencollectie voor die avond op af door middel van een speciale DJ set, eventueel gecombineerd met speakers en lichteffecten. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij helpen je graag aan de gezelligste DJ voor jouw unieke verjaardagsfeest. Want ieder jaar mag ten slotte goed gevierd worden!

Neem contact op
Bruiloft DJ gezocht in omgeving Oosterhout? | Music2Party2

Een allround-DJ inhuren voor een drive-in show

Voor alle soorten feesten bestaat er de mogelijkheid om een drive-in show te boeken. Bij een drive-in show brengt DJ Maykel zijn eigen professionele apparatuur, zijn DJ-meubel, zijn eigen geluidsinstallatie en apparaten voor lichteffecten mee op locatie. De drive-in shows zijn op maat te boeken en variëren van vrij eenvoudig tot bijzonder exclusief, waarbij er altijd van tevoren goed afgestemd wordt met de klant. Wat voor muziek wordt er gedraaid, voor wat voor sfeer kiezen we en wat voor acts vallen bij jou in de smaak?

Wat is een drive-in show?

Wat belangrijk is om te weten over een drive-in show, is dat het altijd om een unieke audiovisuele show gaat met eindeloze mogelijkheden. Denk hierbij aan bijzondere aspecten zoals verlichte dansvloeren, aantrekkelijke visuals, videoclips of zelfs een videodisco. Ook een combinatie van een DJ met een live performer (bijvoorbeeld een saxofonist, gitarist, vioolspeler of drummer) is een sfeervolle, populaire optie met een bijzondere live wisselwerking tussen de DJ, de muzikant en de beat van de muziek.

Waarom een drive-in show?

Drive-in shows zijn geschikt voor bruiloften, studentenfeesten, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, verenigingsfeesten, verjaardagen en nog veel meer. Wanneer kies je nou voor een drive-in show? Plan je een groots feest en wil je alles tot in de puntjes geregeld hebben? Maar ben je bang dat je de hele avond druk zal zijn met geregel en organiseren? Een drive-in show is de perfecte oplossing als jij niet de hele avond druk wil zijn met het feest, maar ook lekker wil ontspannen. Je laat meer van dat werk aan ons over en je kunt ons gerust vertrouwen met alle voorbereidingen en organisatie voor jouw feest. Jouw voorkeuren en wensen blijven centraal staan en je kunt samen met ons overleggen om je eigen feest samenstellen. Ook overleggen wij van tevoren met jou over het beschikbare budget, zodat het feest niet ineens veel duurder uitvalt dan begroot. Hierbij zijn ook verschillende mogelijkheden waar wij je graag meer over willen vertellen.

DJ inhuren bij Music2Party2 voor jouw unieke feest?

Ben je benieuwd wat DJ Maykel van Music2Party2 voor jou en jouw feest kan betekenen? We komen graag in contact met je om alle mogelijkheden door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden. Vul het formulier in op de website en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. Wij zijn ook per mail bereikbaar maykel.smits@music2party2.nl en je kunt ons bellen op +31-(0)6-24595015.

Wil je weten hoe anderen een DJ-arrangement van Music2Party2 hebben ervaren? Check dan onze reviews! Ook kun je onze foto’s bekijken om een beter beeld te krijgen van de sfeer die wij kunnen neerzetten.

Neem contact op