Bruiloft DJ gezocht in omgeving Oosterhout? | Music2Party2

DJ voor je verjaardagsfeest boeken?

Een DJ voor je verjaardagsfeest gezocht? Ben jij weer een jaartje ouder geworden? Of komt jouw verdaardag er binnenkort aan? Wil jij dit goed uitpakken met een knallend feest? Ik ben Maykel Smits van Music2Party2 en kom graag optreden als DJ op jouw feest. Als DJ draai ik lekkere muziek op allerlei verschillende feestjes. In het bijzonder ben ik gespecialiseerd in jaren ’70 en ’80 muziek, wat voor een geweldige disco sfeer zorgt. Natuurlijk speel ik ook een hele hoop andere muziek en kan ik tevens rekening houden met bepaalde wensen die jij voor je verjaardag hebt.

Wil je meer informatie over mij ontvangen of een offerte aanvragen? Neem dan contact op. Ik ben telefonisch bereikbaar via 06-24595015 of het online contactformulier.

Huur een DJ voor je verjaardagsfeest in bij Music2Party2

Boek DJ Maykel Smits en geniet van een geweldig verjaardagsfeest! Hoe oud je ook wordt (of bent geworden), als verjaardagsfeest DJ draait Maykel muziek die voor een gezellige sfeer zorgt en bij jouw leeftijd past. Door een DJ in te huren ben jij verzekerd van een feest waar al je gasten nog lang van kunnen nagenieten. Over de apparatuur die ik gebruik hoef je je geen zorgen te maken. Hier beschik ik namelijk zelf over.

Wij zorgen ervoor dat jullie en jullie gasten een onvergetelijk trouwfeest zullen gaan meemaken.

DJ Maykel Smits in omgeving Oosterhout

Al op mijn negende verjaardag ontwikkelde ik (Maykel Smits, DJ namens Music2Party2) een passie voor muziek. Die passie is nooit meer weggegaan. Sinds enkele jaren ben ik daarom actief als DJ op verjaardagsfeesten en andere soorten feesten (zoals bedrijfsfeesten, trouwfeesten of evenementen). Graag kom ik op jouw feest langs om muziek te draaien! Ik ben veel actief in Oosterhout en omgeving. Neem gerust contact op voor een scherpe offerte.

  • Compleet verzorgd feest (incl. eigen apparatuur)
  • Fotoshoot ook mogelijk
  • Gevarieerde muziekcollectie
  • Gespecialiseerd in 70’s en 80’s muziek voor een fijne discosfeer
  • Al je wensen zijn bespreekbaar

Gratis een scherpe offerte aanvragen

Wil jij dat al je gasten op je verjaardagsfeest zich lekker kunnen vermaken met swingende muziek? Schakel dan een DJ voor je verjaardagsfeest van Music2Party2 in! Ik kom graag bij je langs om jullie een top avond te laten beleven. Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte (natuurlijk helemaal gratis en vrijblijvend) kun je contact opnemen via het contactformulier of door te bellen. Mijn telefoonnummer is 06-24595015.

Neem contact op