header-content
Robert en Diana

Robert en Diana

Wat hebben wij een gezellig feest gehad, mede door de muziek van Maykel. Wij stelden het zeer op prijs dat Maykel van tevoren kennis is komen maken zodat we onze wensen konden bespreken. Maykel voelde het publiek goed aan zodat we naderhand nog complimenten kregen over de DJ.

Erik

Tijdens onze Housewarming heeft DJ Maykel er een gezellig en geslaagd feest van gemaakt! Hij is een super DJ en super enthousiast! Ik zou hem zeker aan iedereen aanraden.

Erik Oomes
Patricia2

Patricia

Maykel is ons aangeraden door onze gastheer. Ik heb een super leuke herinnering aan mijn feest dankzij het talent van Maykel om de sfeer er in te brengen en te houden. Vertel wat jij wenst en hij speelt hier volledig op in. Maar ook heel belangrijk: Maykel is zelf een plezierige persoonlijkheid en zeer flexibel!

Dionne

Maykel is echt een super DJ, hij is heel enthousiast en brengt er goed de sfeer in. Luistert goed naar de wensen van de feestvierders. Staat zelf ook mee te dansen, daardoor kun je zelf niet stil blijven staan.
Ik raad deze DJ aan iedereen aan.

Dionne
Manon

Manon

Op mijn veertigste verjaardag heeft Maykel op mijn feest gedraaid. Absoluut een aanrader. Hij is heel goed voorbereid, luistert naar wat je wilt, maar ook naar wat je niet wilt. Hij kijkt goed naar het publiek en past de set daarop aan. Zeker weten dat we hem opnieuw gaan vragen!

Jan en Monique

Wij hebben super genoten van jou als DJ. De afspraken die we van tevoren met elkaar hebben gemaakt, hebben we als zeer prettig ervaren. Ondanks de warme avond heb je iedereen enthousiast gekregen om te gaan dansen. Mede daardoor is onze trouwdag onvergetelijk geworden.

Jan en Monique
Anto-van-Opzeeland

Anton

We hebben een hartstikke leuk feest gehad. Fijn dat je vooraf met ons de hele avond hebt doorgesproken. Je hebt de avond echt compleet gemaakt met goede muziek, licht en jouw enthousiasme. Zag er allemaal goed uit!

Erik

Afgelopen september hadden we alweer ons 6e straatfeest. Net als vorige keer hebben we DJ Maykel van Music2Party2 gevraagd de muziek te verzorgen. Wat een gezellig feestje was het weer! Rustig beginnen en ook wat muziek voor de wat ouderen bij ons in de straat. Al gauw werd het tempo wat opgevoerd en kwam iedereen los. Verzoekjes werden er snel in ingemixed door Maykel. We hebben een topavond gehad, helaas maar tot 24.00h vanwege de gemeentelijke vergunning. Ik hoop dat we Maykel volgend jaar weer kunnen boeken!

Erik-van-de-Ven-150×150
Ingrid-den-Toom

Ingrid

Superleuk dat je in je Lederhose kwam op ons Bierfest! We gaan je zeker dit seizoen nog een keer vragen , het was echt gezellig

Tiny

Was een super gezellig en geslaagd feest!

Tiny-Koevoets
Niels-Brinkman

Niels

Top DJ. Het was zeker een mooi feestje, bedankt!

Katinka

Superavond gehad! Alles goed geregeld!

Katinka-Molenschot