Bruiloft DJ gezocht in omgeving Oosterhout? | Music2Party2

Een bruiloft DJ gezocht in omgeving Oosterhout?

Ben jij op zoek naar een bruiloft DJ in Oosterhout of omstreken? Heb jij de liefde van je leven gevonden en gaan jullie binnenkort trouwen? Stappen jullie het huwelijksbootje in? Wil je dit vieren met een feest om nooit te vergeten? Music2Party2 draagt graag zijn steentje bij aan een onvergetelijk bruiloftsfeest. Mijn naam is Maykel Smits en ik ben onder meer actief als bruiloft DJ. Graag kom ik de muziek verzorgen op jouw bruiloftsfeest! Als DJ voor op bruiloften ben ik gespecialiseerd in een neerzetten van een fijne discosfeer, waardoor jij en je gasten lekker kunnen swingen.

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen als bruiloft DJ? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken! Je kunt mij telefonisch bereiken via 06-24595015.

DJ nodig voor jullie bruiloft in Oosterhout?

Er is geen betere reden voor een feestje dan de bruiloft van jou en je geliefde. Een goed feest organiseren kost wel wat tijd, je moet immers vanalles regelen. Erg belangrijk ook is de muziek die op het trouwfeest wordt gedraaid. Als bruiloft DJ weet ik precies wat nodig is voor een swingend feest. Ik hou bij het draaien van muziek natuurlijk ook maar al te graag rekening met jullie eigen wensen en voorkeuren.

Wij zorgen ervoor dat jullie en jullie gasten een onvergetelijk trouwfeest zullen gaan meemaken.

Prijzen van een DJ voor je bruiloft

Ik ben Maykel Smits, de oprichter van Music2Party2. Al sinds jongs af aan ben ik bezig met muziek. Wat eerst een hobby was is inmiddels mijn beroep. Zo ben ik actief als bruiloft DJ en DJ op andere soorten feesten (zoals bedrijfsfeesten en verjaardagen) of evenementen. Benieuwd naar de prijzen die ik hanteer? Vraag gerust om een messcherpe en vrijblijvende offerte!

  • Professioneel van begin tot eind
  • Compleet verzorgd feest (eigen apparatuur)
  • Inclusief fotoshoot
  • Gevarieerde muziekcollectie
  • Gespecialiseerd in 70’s en 80’s muziek
  • Jij en je gasten staan centraal

DJ boeken voor je trouwfeest

Wil jij en je gasten op je trouwfeest lekker met de voetjes van de vloer? Als bruiloft DJ in Oosterhout en omstreken kom ik graag de muziek verzorgen en bezorg ik jullie een feest dat je nog lang bij zult blijven. Voor meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte kun je vrijblijvend contact opnemen door te bellen naar 06-24595015. Of maak gebruik van het contactformulier op de website, dan ontvang je zo snel als mogelijk bericht terug.

Neem contact op