Bruiloft DJ gezocht in omgeving Oosterhout? | Music2Party2

DJ in Raamsdonksveer en omgeving

Geef je binnenkort een spetterend feest en zoek je nog een DJ in Raamsdonksveer? Music2Party2 zorgt er graag voor dat jij én je gasten een topavond beleven. Een avond vol muziek, dansjes en natuurlijk heel veel plezier! De allround DJ maakt iedere gelegenheid tot een feest dat je nooit meer zal vergeten. Zie je het al voor je? Een heuse DJ op jouw feest? Hoe gaaf is dat! DJ Maykel zorgt met veel passie voor een muzikale avond waar je nog vaak aan terug zult denken.

Jij staat centraal!

Boek de DJ vandaag nog! Neem gerust eens contact met hem op! Bel naar 06-24595015o of vul het contactformulier in.

Jarenlang allround DJ in Raamsdonksveer

Maak kennis met dé DJ in Raamsdonksveer: Maykel Smits. Deze allround DJ is inzetbaar voor allerlei verschillende feesten en partijen. Ga je trouwen, viert je dochter haar sweet sixteen party of is jouw voetbalclub dit jaar kampioen geworden? Deze DJ maakt graag muziek op jouw feest.

Maykel is van alle markten thuis en kan nummers in allerlei muziekstijlen voor je draaien. Zijn favoriete genre? Muziek uit de jaren ’70 en ’80 waar je heerlijk op kunt swingen. Maar je kunt natuurlijk ook altijd een verzoeknummer aan hem doorgeven! Al jouw wensen zijn bespreekbaar.

Gevarieerde muziekcollectie

Het begon allemaal toen Maykel 9 jaar oud was. Voor zijn verjaardag kreeg hij een radiocassetterecorder waar hij dol op was. Urenlang zat hij in zijn kamertje en nam allerlei geluidsfragmenten op nam en afspeelde. Hij had al snel een enorme collectie aan cassettebandjes waar verschillende opnames op stonden. In allerlei muziekstijlen en genres.

Van muziek uit de jaren ’50 tot aan de muziek van nu. Hij is van alle markten thuis! Je hebt nergens omkijken naar, want hij neemt zijn eigen apparatuur mee. Van professionele apparatuur voor de beste muziek tot aan lampen voor lichteffecten.

Gecertificeerde DJ met passie

De kennis van de DJ is te allen tijde compleet up-to-date. Het is immers heel erg belangrijk dat hij op de hoogte is van de verschillende ontwikkelingen op het vakgebied waarin hij werkzaam is. Om deze reden heeft hij vele trainingen gevolgd én met veel succes afgerond. Hij bezit over een DJ mobile certificaat. Je bent verzekerd van het feit dat hij zonder problemen zijn complete installatie kan vervoeren. Naar welke locatie dan ook!

Professionaliteit van begin tot eind

Maar waarom zou je voor je feest in de omgeving van Raamsdonksveer kiezen voor deze DJ? Zo is hij professioneel tot het eind. Daarnaast zijn er nog meer voordelen. Die zetten we voor je op een rij:

  • Allround DJ. Hij biedt voor ieder wat wils!
  • Al jouw wensen zijn bespreekbaar met de DJ
  • Gevarieerde muziekcollectie
  • Van 50's t/m nu in allerlei genres
  • Gecertificeerde DJ met passie

Graag zie ik je op jouw volgende feest!

Huur de DJ in!

Ben je overtuigd van het feit dat deze DJ jouw feest tot een nóg groter succes maakt? Huur hem dan nu in, zodat je zeker weet dat hij die avond op jouw feest allerlei plaatjes draait. Doe een dansje naast de DJ booth of vraag een verzoeknummertje aan!

Ben je benieuwd wat de gecertificeerde DJ nog meer voor je kan betekenen? Neem gerust eens contact met hem op zodat hij je meer kan vertellen. Of vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat je precies weet waar je aan toe bent.