Bruiloft DJ gezocht in omgeving Oosterhout? | Music2Party2

DJ voor je bedrijfsfeest gezocht?

Zoek je een DJ voor een bedrijfsfeest dat binnenkort op de planning staat? Organiseert jouw bedrijf een personeelsfeest of bedrijfsuitje waar je een DJ voor wilt inschakelen? Of gaat het om een evenement of een verenigingsfeest? Ik ben Maykel Smits van Music2Party2 en ben werkzaam als DJ op bedrijfsfeesten en andere soorten feesten. Graag zorg ik ervoor dat jouw bedrijfsfeest een onvergetelijke dag of avond wordt. Jij en je collega’s kunnen lekker met de voetjes van de vloer in de fijne discosfeer die ik neerzet. Natuurlijk kan ik op verzoek ook andere muziek draaien.

Wil jij meer weten wat ik als DJ voor je bedrijfsfeest kan betekenen? Informeer gerust verder naar de mogelijkheden door te bellen naar 06-24595015.

Bedrijfsfeest DJ inhuren in Oosterhout en omstreken

Als jij met je bedrijf of vereniging iets te vieren hebt is dat natuurlijk een prima reden om een feestje te geven. Maar ook een feestje omdat het kan of ter bevoeve van de teambuilding is erg gezellig. Uiteraard is een goed feest niet compleet zonder goede muziek die gedraaid wordt. Als DJ voor je bedrijfsfeest weet ik precies welke muziek lekker is om met de voetjes van de vloer te gaan. Ik draai allerlei verschillende soorten muziek en kan natuurlijk ook rekening houden met bepaalde wensen en voorkeuren.

Wij zorgen ervoor dat jullie en jullie gasten een onvergetelijk trouwfeest zullen gaan meemaken.

DJ inhuren voor een bedrijfsfeest

Mijn naam is Maykel Smits. Sinds enkele jaren ben ik namens Music2Party2 actief als DJ op bedrijfsfeesten en andere feesten (denk aan trouwfeesten, verjaardagen en evenementen). Al sinds mijn negende verjaardag ben ik een liefhebber van muziek. Van deze passie heb ik mijn werk kunnen maken. Ik ben als DJ in te huren tegen scherpe prijzen. Benieuwd? Vraag gerust om een gratis en vrijblijvende offerte!

  • Professioneel en compleet verzorgd feest (incl. eigen apparatuur)
  • Inclusief fotoshoot
  • Gevarieerde muziekcollectie
  • Gespecialiseerd in 70’s en 80’s muziek
  • Jij en je gasten staan centraal

Offerte aanvragen? | Gratis en vrijblijvend

Wil jij een DJ op je bedrijfsfeest zodat jij en je medewerkers lekker kunnen swingen? Music2Party2 staat voor je klaar. Als DJ ben ik veel werkzaam in Oosterhout en omstreken. Vraag gerust een offerte aan, uiteraard geheel gratis en vrijblijvend. Voor meer informatie of de scherpe offerte kun je bellen naar 06-24595015. Of vul je naam met je e-mail en bericht in via het online contactformulier!

Neem contact op