Bruiloft DJ gezocht in omgeving Oosterhout? | Music2Party2

DJ in Dongen en omgeving

Staat het bedrijfsfeest al maandenlang met rood onderstreept in de agenda, maar zoek je nog een DJ in Dongen (Noord Brabant)? Misschien ga je wel trouwen of zoek je een DJ voor een andere feestelijke gelegenheid. DJ Maykel Smits van Music2Party2 maakt van iedere gelegenheid één groot spetterend feest. Heerlijk met de voetjes van de vloer terwijl je een drankje in de hand hebt. Hij draait ieder nummer naar wens. Dus stel gerust een verzoeknummertje voor en maak er een feestje van!

Hij maakt ieder feest tot een daverend succes!

Hij zorgt graag voor een geslaagde avond. Boek hem nu, zodat je zeker weet dat hij op je feest kan draaien. Neem gerust contact op als je een vraag hebt! Hij vertelt je graag meer.

Maakt ieder feest tot een succes

Ieder feest tot een succes maken. Dát is het doel van Music2Party. De DJ in
Dongen
zet zich tijdens iedere gelegenheid weer in voor jong en oud. Of het nou een kinderfeest, bruiloft, verjaardag of een bedrijfsfeest betreft. Hierbij staan de wensen van jou en je gasten centraal. Dat jullie het naar jullie zin hebben, dat is waar het om draait.

Om deze reden draait hij altijd de muziek die jij en je gasten leuk vinden. Maar je kunt natuurlijk altijd een verzoeknummer aanvragen. Hij doet zijn best om aan alle verzoekjes te voldoen!

Meer dan een allround DJ

Er zijn een hele hoop redenen waarom je voor deze DJ zou moeten boeken. Die redenen hebben we voor je op een rijtje gezet:

  • Allround DJ. Hij biedt voor ieder wat wils!
  • Al jouw wensen zijn bespreekbaar met de DJ
  • Gevarieerde muziekcollectie
  • Van 50's t/m nu in allerlei genres
  • Gecertificeerde DJ met passie
  • Professionaliteit van begin tot eind

Professionele apparatuur en certificatie

Als je denkt dat je zelf voor de geluidsinstallaties en lampen moet zorgen heb je het mis. Maykel Smits heeft professionele apparatuur die hij overal mee naar toe kan nemen. Van geluid- en lichtapparatuur tot aan videoapparatuur waar hij vette beelden mee schiet van jouw feest!

Doordat deze professionele DJ in het bezit is van het DJ mobile certificaat, weet je zeker dat hij makkelijk met zijn apparatuur naar de locatie kan komen. Speciaal om van jouw feest een nog groter succes te maken!

Al sinds zijn 9e levensjaar

We zouden kunnen stellen dat de DJ al van jongs af aan gek is op muziek. Zo kreeg hij voor zijn 9e verjaardag een radiocassetterecorder waar hij urenlang druk mee was. Van het opnemen van geluiden tot aan het afspelen er van. Hij had al snel meer dan 100 cassettebandjes in zijn bezit. Bandjes met vele soorten muziek. Van nederpop tot aan dance muziek. Hij was toen al van alle markten thuis. Vandaag de dag is hij nog steeds allround DJ. Hij weet met alle stijlen en genres wel raad!

Jouw wensen staan centraal!

Boek een DJ rondom Dongen

Zie je de DJ al draaien op jouw feest in Dongen? Boek dan direct en ervaar het feest van je leven. Je kunt voorafgaand natuurlijk ook een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en precies weet waar je aan toe bent.

Of bel gerust eens naar 06-24595015 of vul het contactformulier in als je nog vragen hebt. Maykel Smits vertelt je graag meer over wat hij voor je kan betekenen. Heb je al zin in je feest?