home-slide-three

Diverse feesten

Bruiloften

Op een van de mooiste dagen van jullie leven wil je natuurlijk dat alles soepeltjes verloopt. De trouwerij, de foto’s, het diner en niet te vergeten de feestavond. Hier hoort natuurlijk muziek bij waarop jullie en jullie gasten lekker kunnen swingen. We stellen jullie centraal en luisteren naar je wensen zodat jullie met een gerust hart kunnen genieten van de perfecte muziek op jullie bruiloft. Geïnteresseerd? neem dan contact met ons op.
bruiloft_web2
Oktoberfest

Themafeesten

Als je van plan bent een feest te geven met een bepaald thema zoals, Oktober/Bierfest, Jaren 80 of Jaren 90, Rock, Halloween en vele andere thema’s, dan kunnen we de muziek hierop aanpassen. Dankzij onze brede muziekcollectie zijn we in staat aan al je wensen tegemoet te komen. Aarzel niet en neem contact met ons op zodat we jouw feest kunnen inkleuren met de juiste muzikale noten!

Verjaardagen

Heb je een magische leeftjd bereikt? Wij kunnen deze mooie gebeurtenis extra glans meegeven. Middels een speciale DJ set afgestemd op jouw wensen, zorgen wij ervoor dat jouw verjaardag voor jou en je gasten een onvergetelijke avond wordt. Benieuwd wat er mogelijk is voor jouw feest, neem dan contact met ons op en we informeren je graag over de verschillende mogelijkheden.
IMG_2148v2
IMG_2248v2

Bedrijfs- en/of verenigingsfeesten

Wil je een gezellig personeelsfeest organiseren en je bent nog op zoek naar geluid en licht? Wij nemen alle zorgen uit handen en maken jouw bedrijfsfeest tot een geslaagd evenement. Bestaat je vereniging 50 jaar, ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Aarzel niet en neem contact met ons op zodat we jouw bedrijf of vereniging kunnen verblijden met een geweldige muzikale middag of avond!

Basisschool- en/of examenfeesten

Maken jouw kinderen de stap naar het voortgezet onderwijs? Geef hen een basisschool afscheidsfeest! Wij regelen de muziek en zorgen ervoor dat middels ware “dance battles” en popquizzen iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Begint het “echte” studeren, dan verzorgen we de complete geluid en lichtinstallatie op het examenfeest. Informeer naar onze mogelijkheden.
IMG_2190v2